juni 16, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Det nemme hos fixphone

Det var en dejlig weekend. Det var søndag og jeg var lige stået og. Jeg gik ind i stuen og startede min serie på Netflix. Det elskede jeg at gøre om morgenen. Jeg kunne mærke efter lidt tid, at jeg begyndte at blive sulten, men jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle spise. Jeg besluttede mig for at tage ned i bageren der var tæt på mig, og købe noget lækkert morgenmad der. Så kunne jeg også lige tage noget med tilbage til min familie. Jeg tog så tøj på og gik ned mod bageren. På vej derned ser jeg så min ven. Han bor nemlig ret tæt på mig så vi ser hindanen ret tit. Vi begyndte så at snakke lidt. Vi snakkede om, vi skulle tage lidt ud, men jeg kunne stadig mærke på min krop, at jeg var ret træt, så vi aftalte at vi tog ud om en time. Jeg tog så i bageren, og fik købt noget lækkert morgenmad. Jeg tog op til min familie igen, og spiste. Efter en time skulle jeg så mødes med min ven. Vi aftalte at mødes på vores skole, hvor der ligger en fodboldbane, og basketball bane. Der plejer vi tit at være fordi vi elsker at spille bold. Vi mødes så der og spillede lidt basketball. Men selvfølgelig sker der det, som der bare ikke måtte sket. Jeg taber min telefon ud af lommen, og hele min skærm smadrer. Det gjorde mig virkelig ked af det, og jeg sad bare at tænkte på at jeg ikke kunne bruge min mobil nu. Jeg valgte næste dag at tage sammen med min ven ned til fixphone.dk, for at få min skærm skiftet. Det gjorde jeg så, og det klaret de sgu virkelig hurtigt og nemt. Tak til dem.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *