april 24, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

5 gode grunde til at vælge et epoxygulv

Skal du anlægge et nyt gulv? Og overvejer du epoxy? Så er du landet det rette sted. Epoxygulvet har i mange år været forbeholdt industribyggeri, lagerhaller og generelt erhverv, men i de seneste år har det virkelig vundet indpas i de danske hjem. Vi kommer derfor her med 5 gode til at vælge et epoxygulv til dit hjem.

Modstandsdygtighed

Epoxygulvet er meget solidt og ekstremt hårdført. Det kan tåle stort set alt, lige fra blegemiddel til olie og benzin. Du skal altså ikke være bange for at spilde på gulvet. Rødvin og tomatsauce efterlader ingen pletter. Derudover er gulvet også både varme- og vandtæt, så du skal ikke være bange for at gulvet bliver grimt af at spilde vand på det.

Rengøringsvenlighed

Epoxygulvet har en spejlblank, glat overflade, uden fuger eller lignende. Det er også modstandsdygtigt over for ridser og resistent over for bakterier. Det er derfor en af de mest rengøringsvenlige gulve på markedet. Du skal faktisk ikke bruge andet end en almindelig moppe og lidt sæbevand for at gøre gulvet rent på ingen tid.

Lang holdbarhed

Flere gulvtyper holder ikke længe, før du skal tænke på at skifte dem igen. Med epoxygulvet er det lige før, at du aldrig skal skænke dit gulv en tanke igen. Epoxygulvet er nemlig sammen med betongulvet et af de gulvtyper, der har den længste holdbarhed. Selv hvis du blot får lavet en epoxybelægning kan du se frem til et meget stærkt og modstandsdygtigt gulv, som holder år efter år.

Meget gulv for pengene

Epoxygulvet er faktisk en rimelig billig gulvtype, hvis man tager holdbarheden i betragtning – og så kan man faktisk også spare mange penge, hvis man vælger netop epoxy, da det kan lægges ovenpå langt de fleste overfalder. Du behøver altså ikke brække det gamle gulv op for at få et epoxygulv.

Ingen bøvl

Med epoxygulvet skal du ikke tænke på noget. Det er meget modstandsdygtigt, så du skal ikke være bange for revner eller pletter. Det er vandtæt, så du skal ikke være bange for at spilde på det. Det er skridsikkert, så du skal heller ikke være bange for at glide. Det er altså et gulv, som du slet ikke skal bekymre dig om.

Har du fået øjnene op for et epoxygulv? Du kan læse mere om det her.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *