oktober 1, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Lækre løsninger i glas til boligen

Kunne I godt tænke jer at bruge mere glas i jeres indretning? Der er mange måder, man kan gøre det på. Først og fremmest er det vigtigt, at I sørger for at få hjælp fra en professionel glarmester, der har erfaring med de forskellige ting. Det kunne for eksempel være hos denne glarmester i Herning, hvor I blandt andet kan blive vejledt om løsninger inden for glasværn.

Glasværn kan bruges både inde og ude. Har I en fransk altan, hvor I egentlig er træt af, at der skal være tremmer for? Med glasværn kan I erstatte et gelænder i metal, så I har størst muligt lysindfald i jeres bolig. Mens det er en af de mere simple løsninger, kan I også få lavet specialbestillinger, der blandt andet kan dreje sig om bøjet glasværn, der snor sig omkring en trappe. Det er spændende løsninger, man ikke ser i ethvert hjem.

Fede muligheder på badeværelset

Er du træt af et badeværelse, der føles mørkt, når man træder ind? Måske brusenichen er noget af det, der er indrettet sådan, at den tager meget af lyset. Frem for at have vægge i fliser, kan I jo se på, om det er muligt, at den ene eller to sider af bruseren faktisk kan laves i bruseglas. Det giver en fornemmelse af modernitet og et stort lysindfald i badeværelset.

Det er vigtigt, at der er tale om glas i høj kvalitet, der er monteret korrekt. Det må ikke være spændt for hårdt, da det så risikere at sprænge, men det skal naturligvis også sidde ordentligt fast. Der er forskellige typer af bruseglas alt efter størrelse og form på brusenichen, så det er noget af det, I kan undersøge lidt nærmere. En glarmester kan naturligvis hjælpe jer med mere end blot glasværn og bruseglas, så er det nye vinduer kan I naturligvis også henvende jer.

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *