oktober 22, 2024

Bolig, Hus og Have

Råd og vejledning fra DIY folk. Byg selv billigere

Mødelokaler i København

Skal I holde et møde i København væk fra virksomheden, så kan I booke et mødelokale hos CityMeetings i enten Amailegade 36, 1256 København K eller Bispebjerg Torv 16, 2400 København NV. Her finder I flere spændende og funktionelle mødelokaler i forskellige størrelser og prisklasser, som I kan leje på timebasis eller dagsbasis. Lej et mødelokale, hvis I ikke har plads i egne faciliteter, eller hvis I bare ønsker, at komme lidt væk fra de daglige rammer, for derved at få ro og inspiration til arbejdet.

CityMeetings mødelokaler er selvbetjente og derved en prismæssig fin løsning, hvor I selv kan medbringe forplejning og derved få præcis den mad, som I ønsker. I kan også medbringe egne drikkevarer, eller I kan benytte minibar, som er tilgængelig i alle vores mødelokaler, som også er udstyret med standard AV-udstyr, flipover, whiteboard og derved har alt nødvendigt udstyr til et godt møde. 

Priserne på leje af mødelokale starter fra ca. kr. 250,-/timen og I kan leje mødelokaler alle ugens dage efter aftale. Mødelokalerne kan bookes online, hvor det også altid er muligt, at se ledige tider på de forskellige lokationer og lokaler og derved kan I altid planlægge jeres møder. 

Mødelokalerne i Amaliegade 36 ligger centralt i centrum af København og derved får I en meget central beliggenhed med masser af muligheder for, at komme til og fra med offentlig transport.

Mødelokalerne på Bispebjerg Torv 16, ligger perfekt, hvis I kommer i bil og der er gratis parkering på gaden. Derudover er der også gode offentlige transportmuligheder.

Vi ser frem til, at se jer i vores MødeCentre i København til møde, generalforsamling, kursus, undervisning eller hvilken spændende anledning I måtte have til, at leje et af vores mødelokaler.

I kan læse meget mere om mødelokalerne, faciliteter, priser på lokaleleje, forplejning og meget andet på vores hjemmeside: CityMeetings.dk

 

 

Share:
Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *